Salgskonsulent til den grønne branche, havecentre, planteskoler m.fl.

Synes du opsøgende salg er spændende? Vil du arbejde med grønne planter og krukker? Og trives du med stor selvstændighed, frihed under ansvar og er du naturlig til at udvikle kunderelationer? Så er du den sælger, vi søger i GrowDesign!

Vi søger en salgskonsulent, som skal have fokus på at sælge vores grønne produkter, krukker og planter til den grønne branche, havecentre, planteskoler med flere. Det er hovedsageligt opsøgende salg, og du vil derfor have meget af din arbejdstid selv og på landevejen – men du vil være bakket op af et meget kompetent og passioneret team.

Erfaring indenfor branchen er en fordel, men ikke et krav.

Din profil:

Den rette kandidat er allerede en succesfuld samt erfaren salgskonsulent, med erfaring inden for den grønne branche eller alternativt lignende marked.

Du skal være indstillet på at kunne tilrettelægge dine daglige ruter rundt i landet optimalt for dig selv, da din hverdag vil være med udgangspunkt hjemmefra. Vi forventer, at du runder kontoret i Kolding jævnligt for at blive opdateret på nyheder og naturligvis være en del af GrowDesign holdet.

Du skal desuden have et stærkt personligt drive og være i besiddelse af stor vedholdenhed, kombineret med evnen til at være en god holdspiller. Du kan forstå at bygge relationer, og ved hvordan man skal tilgå forskellige persontyper. Vi søger en, der er struktureret, velorganiseret og i besiddelse af godt købmandskab, og som samtidig er fleksible, lydhør og dygtig til at planlægge dit arbejde

Vi tilbyder:

Gode ansættelsesforhold i en spændende, udfordrende og selvstændig stilling, som du selv kan være med til at præge og videreudvikle.

Hos GrowDesign bliver du en del af et åbent og uformelt arbejdsklima med dygtige, engagerede og professionelle kolleger med respekt for hinanden og koncernens værdier. Du kan forvente en hverdag med masser af udfordringer og et højt arbejdstempo.

Vi viser vores medarbejdere tillid og giver dem ansvar, så de altid kan træffe de bedste beslutninger. Når det handler om forretning, fokuserer vi på langsigtet succes med kvalitet som vores højeste prioritet.

Det gør sig gældende om det er indenfor vores produkt sortiment inden for Krukker & Planter, eller vores samspil med kollegaerne og folk omkring os.

Hos GrowDesign findes der en stor passion og entusiasme for vores produkter, som afspejler sig i vores arbejde.

Om GrowDesign:

GrowDesign er en grossist virksomhed som har specialiseret sig i at formidle planter, krukker og relaterede varer til den grønne branche. Vi har et meget bredt sortiment af private label krukker, tilbehør, samt planter, blandt andet har vi egen import af Middelhavsplanter.  Growdesign er samtidig forhandler af en spændende række eksklusive europæiske brands, som dækker både det danske, skandinaviske og europæiske marked.

Ansøg

Er det interessant for dig, så tag endelig kontakt til vores salgskonsulent Anette Slot Hansen på tlf: 22 42 33 20 eller [email protected] .

Din ansøgning skal sendes til [email protected]

Medarbejder Growdesign, Anette Slot Hansen,