STORT UDVALG I GRØNNE PLANTER TIL INDENDØRS BRUG KONTAKT OS STORT UDVALG PLANTER TIL UDENDØRS BRUG KONTAKT OS STORT UDVALG FARVERIGE PLANTER TIL INDENDØRS KONTAKT OS PLANTER TIL ALLE INDRETNINGER UDENDØRS PLANTER KONTAKT OS

Salg af planter engros den grønne branche.
Levering fra dag til dag.

Engros planter og egen import af Citrus og Oliventræer.

Langt de fleste af de grønne og blomstrende planter som der i dag forbruges, produceres og sælges på det Hollandske marked. Vi har derfor direkte kontakt til gartnerne og auktionen i Aalsmeer.

Vi har selv et større lager af indendørs planter stående på vores lager i Kolding, så vi kan levere både store og små planter fra dag til dag.

Udover dette kan du blive tilknyttet vores nyhedsmail, så du løbende modtager vores planteliste med det opdaterede udvalg og priser.

Planter engros til indendørsbeplantning, anlægsgartnere og havecenter

Kvalitets planter

Vi sætter en ære i at levere dig en ordentlig kvalitet til den rigtige pris hver gang, uanset om du køber én plante eller du køber et helt parti. For os er det vigtigt at du modtager den kvalitet, som du forventer, og som lever op til vores kvalitetsnormer. Vi har desuden et godt samarbejde med Jydsk Planteservice, hvorigennem vi også kan garantere høj kvalitet.

Citrus og Oliventræer

Vi har egen import af Oliventræer og Citrustræer fra Spanien og Italien, og kan derfor tilbyde et stort standard sortiment indenfor dette område, og udover dette, så skaffer vi ofte det som der ellers bliver forespurgt på af middelhavsplanter. Se seneste katalog HER

Planter til indendørsbeplantning

En række af vores kunder beskæftiger sig med indendørsbeplantning, og vi er specialiserede i at betjene netop denne kundegruppe, da vi kan tilbyde at levere alt du skal bruge til et helt projekt, lige fra krukker, målerør, indsatse planter og vækstmedie. Varerne sørger vi så for at samle og pakke så optimalt som muligt, så dine fragtomkostninger er så små som muligt, uanset hvor varerne skal hen i Europa.

Større projekter med planter

Vi kan også hjælpe dig hvis du har et større projekt, hvor du har brug for at vi finder og reserverer de rette planter til dig. Vi sørger for at du får den nødvendige fotodokumentation, som du kan præsentere for din kunde. Ligeledes her, rådgiver vi også gerne omkring hvilke typer af krukker der kan anvendes til de planter som du skal bruge.

Menu