Alt i krukker, planter og tilbehør

Gør dit indkøb nemt og enkelt

Hos GrowDesign gør vi import og indkøb nemt for den grønne branche. Vi giver dig mulighed for at vælge produkter ud fra et bredt udvalg af krukker, kurve, planter og tilbehør til både indenfor og udenfor. Vi sikrer dig de bedste varer til konkurrencedygtige priser, med god kundeservice, hurtig levering og masser af inspiration.

Finder du ikke, hvad du søger på vores webshop, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er specialister i at finde specialprodukter til de fleste behov.

Planter i alle størrelser

Vi kan levere planter fra 10 cm til 12 meters eksotiske træer

Krukker i alle størrelser​

Krukker og skjulere i alle former og størrelser fra diameter på 6 cm til 120 cm som standard

Alt i tilbehør

Tilbehør til tilplantning ude og inde. Indsatser, hjulsæt og krukkefødder

Kurve med planter,

SE PRODUKTUDVALGET I WEBSHOPPEN

Du kan altid finde vores nyeste produkter i webshoppen.

Guldfarvet krukke,

Hvem er GrowDesign?

Behjælpelige medarbejdere
0
Glade kunder
0
Produkter i sortiment
0

Vi hjælper med at løse specialopgaver

Med et stort netværk af leverandører og producenter kan vi i GrowDesign altid imødekomme dine idéer, ønsker og krav i forbindelse med projektopgaver.

Brands som har tillid til os

Lechuza
Hos GrowDesign er vi glade leverandører af LECHUZA-KRUKKER. LECHUZA er kendt for deres selvvandingspotter. De fremstilles i Tyskland af vejrbestandigt, holdbart og genanvendeligt kvalitetsplast. Men det er ikke kun kvaliteten, der overbeviser – LECHUZA-krukkernes funktion er lige så afgørende. LECHUZA har et bredt sortiment til indendørs brug, men også en bred palette af produkter til haven og terrassen.
Vondom
Vondom designer deres kvalitetsprodukter med udgangspunkt i den naturlige skønhed. Vondom er et kvalitetsprodukt med særlig vægt på design og kvalitet. Vondom er særdeles kendt for deres lys krukker i mange størrelser.
Adezz

Adezz’ produktsortiment spænder vidt og har alt fra glasfiberkrukker til stålpotter. Adezz’ glasfiber materiale er lavet af stærk komposit og kan fås i standard RAL 7021 (mørk antrazit) og RAL 9010 (hvid)

Livingreen Design

LIVINGREEN DESIGN kummerne er lavet af et meget holdbart glasfibermateriale, som er UV bestandigt. Trendy farver og former vil give dig et moderne look i indretningen af kontorer og andre områder.

Plantinum

Plantinum producerer High-End plantekummer, hvad angår kvalitet og finish. Alle krukkerne er håndlavede med specielle overflader af eksempelvis bladguld og lava. Helt specielle farver som ikke findes i andre serier.

FIND MERE INSPIRATION

Vi kan lidt mere end de fleste…

Speciel design af krukker
Vi kan levere krukker i næsten alle størrelse og farver, og naturligvis også bæredygtige.

Nyeste trend og sortiment
Vi udvikler hele tiden nye produkter i takt med at tiden ændrer sig.

Store og små planter
Vi kan hjælpe med at finde de rigtige planter, blomster og træer til netop dig. Alt fra små vinduesplanter på 10 cm. til store palmer på 12 meter.

Egen import af oliventræer og middelhavsplanter
Vi udvælger og importer hvert år et bredt sortiment af oliventræer og andre middelhavstræer og -planter.

Skal jeg ringe dig op?
Få nyheder før alle andre

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

No spam. We promise. | Du kan til enhver tid afmelde