STORT UDVALG I LECHUZA KRUKKER SE MERE HER STORT UDVALG AF KRUKKER FRA PLANTINUM KONTAKT OS STORT UDVALG I STÅLPOTTER TIL PROJEKTOPGAVER KONTAKT OS RUSTIKKER KRUKKER & POTTER TIL STILFULDE INDRETNING KONTAKT OS LETVÆGTS KRUKKER TIL DEN STILFULDE INDRETNING SE MERE HER

Krukker til ethvert formål – Store krukker til indendørs brug, samt et stort udvalg i havekrukker. Letvægts krukker og glasfiber krukker. Vi har opdelt dem i 9 typer som er vist nedenfor.

FIBERSTRUCTURE

Fiberstructure produkter er lavet af glasfiber komposit, kombineret med sand og stenmaterialer, for at få den ønskede overflade. Krukkerne har kun en lille mængde af sten i materialet, og er derfor yderst velegnede til udendørs brug. Fiberstructure er et produkt som ikke er brændt i en ovn, og er derfor meget miljøvenligt at producere. Til indendørs brug anbefaler vi at anvende plastindsatse.

Flere af vores kunder har udtrykt ønske om at vi fik udviklet en krukke, som kan bruges mange steder rent farvemæssigt, og samtidigt havde de traditionelle krukkeformer som vi har brugt i mange år. Dette har vi taget op, og kan nu præsentere vores nye modeller ”Friend”, som både vase og krukke i et nyt og trendy design. Høj kvalitet, miljøvenligt produceret og i letvægt.

Letvægtskrukker |  Krukker med indsats | Selvvandingskrukker

FIBERDESIGN

Alle krukkerne i Fiberdesign serien er til indendørs. Enkelt af de større modeller har plastindsats med håndtag som standard. Fiberdesign serien indenholder produkterne:
Suez som er en høj slank krukker i to størrelser, begge modeller har integreret hjulsæt.
Panama som er en kvadratisk kumme i 3 størrelser.
Dominica som er en aflang kumme model, 4 størrelser og alle med integreret hjulsæt.

Fiberdesign serien kan som standard leveres i 3 farver, blank sort og hvid, samt en mat sort.

Krukker med hjul | Krukke med indsats | Aflange kummer | Højglans krukker

LECHUZA

LECHUZA-krukker fremstilles af vejrbestandigt og holdbart kvalitetsplast. Men det er

ikke kun kvaliteten, der overbeviser – LECHUZA-krukkernes funktion er lige så afgørende.

LECHUZA har et bredt sortiment til indendørs brug, men også en bred palette af produkter til haven og terrassen.

De udtagelige krukkeindsatser i mange LECHUZA-krukker gør udskiftning af planterne til en leg.

LECHUZA-krukker produceres og lakeres på LECHUZA’s miljøcertificerede fabrik i sydtyske Dietenhofen efter de højeste  produktionsstandarder.

Letvægtskrukker | Plastpotter | Selvvandingspotter | Altankasser | Udendørs krukker

LIVINGREEN DESIGN

LIVINGREEN DESIGN kummerne er lavet af et meget holdbart glasfibermateriale som er UV bestandigt. Trendy farver og former vil give dig et moderne look i indretningen af kontorer og andre områder. Som en ekstra mulighed, kan de leveres med en forhøjet bund, samt med et evt. selvvandingssystem. Vi anbefaler at bruge plastindsatse til disse kummer, som en ekstra forsikring.

Special krukker | Store krukker 

PLANTINUM

Plantinum producere High-End plantekummer, hvad angår kvalitet og finish. Alle krukkerne er håndlavede, med specielle overflader af ex. bladguld og lava. Helt specielle farver som ikke findes i andre serier. Plantinum har opdelt der produkter i 2 serier Natural og Colourful, begge serier kan se på vores katalogside, hvis du vil se hele sortimentet.
Vi anbefaler at der bruges plastindsatse til disse kummer, som en ekstra forsikring.

Kunststof krukker | Natur krukker 

STÅLPOTTER

Vores stålkummer leveres altid med vandtæt indvendig kumme eller tætning som sikrer at kummerne ikke gennemtæres med tiden.. Kan leveres både som rustfri kumme og som RAL lakeret kumme. De fleste af modellerne kan leveres med skjulte hjul. Vi anbefaler at kummerne kun anvendes indendørs. Alle Stainless stell produkter findes i mange andre mål og farver, kontakt os venligst for evt. yderligere information.

Stålpotter | Potter med hjul | Rustfri stålpotter

ADEZZ

Adezz produktsortiment spænder vidt, og har alt fra glasfiber krukker til stålpotter. Adezz glasfiber materialet er lavet af stærk komposit, og kan fås i standard RAL 7021 (mørk antrazit) og RAL 9010 (hvid) Stålkummerne er lavet i 2MM stålplader og er ikke behandlet yderligere. Det er muligt at bestille hjul til disse kummer, hvis dette ønskes.

Glasfiber krukker |Trækummer | Udendørs pejse | Vandkunst

VONDOM

Vondom designer deres kvalitets produkter med udgangspunkt i den naturlige skønhed. Vondom er et kvalitets produkt med særlig vægt på design og kvalitet. Vondom er særdeles kendt for deres lys krukker i mange størrelser.

Kunststof potter | Lyspotter 

ARTEVASI

Artevasi kummerne er lavet af gennemtestet kunststofmateriale som er UV bestandigt. Trendy farver og former er med til at understrege en moderne stil i kontoret eller hjemmet. Flere af kummerne kan leveres med indsatse, hjul og selvvandingssystem.
Denne serie er naturligvis 100% vandtæt, og med udskiftelige indsatse i flere af modellerne.

Selvvandingspotter | Letvægtskrukker | Udendørskrukker

FIBERSTONE

Fiberstone med sort og glat overflade, som er stærk og holdbar. Miljøvenligt produceret. Fiberstone giver et moderne look i kontoret eller i hjemmet. Til indendørs brug anbefaler vi at bruge indsatse. Vi anbefaler at disse kun bruges indendørs.

Glossy Fiberstone er elegant, minimalistisk og med glat overflade. Trendy farver, traditionelle og i stilrene former. Nem at anvende i kontorer og anden indretning. Til indendørsbrug anbefaler vi at bruge plastindsatse

Glossy Fiberstone vindues kummer i forskellige farver. Fuldend indretningen med en af vores stilrene vindueskummer, som passer til flere af vores store krukker

Glossy Sorelstone vindueskummer i forskellige farver. Fuldend indretning med en af vores stilrene vindueskummer, som passer til flere af vores store krukker.

Sandfarvede krukker som giver et meget naturligt look. Dekorative og trendy med stilrene striber. Surabaya kan også leveres i glossy hvid og i blad sølv. Vi anbefaler dig at bruge plastindsatse til disse krukker.

CLIMAQUA

Climaqua håndlavet produktserie i skifer og naturens egne farver. Sortimentet indenholder både produkter til udendørs og indendørs brug. Hvis krukkerne skal anvendes indendørs, anbefaler vi, at du i sætter en plastindsats.

Skifer krukker | Udendørskrukker 

I Ønsker du mere information vores krukker sortiment er du velkommen til at kontakte os her

Menu