Salg af krukker engros

– og meget mere

Engros salg af krukker

Store krukker til indendørs brug, samt et stort udvalg i havekrukker. Letvægts krukker og glasfiber krukker. Vi har opdelt dem i 9 typer som er vist nedenfor.

Krukker i Fiberstructure

Fiberstructure produkter er lavet af glasfiber komposit, kombineret med sand og stenmaterialer, for at få den ønskede overflade. Krukkerne har kun en lille mængde af sten i materialet, og er derfor yderst velegnede til udendørs brug. Fiberstructure er et produkt som ikke er brændt i en ovn, og er derfor meget miljøvenligt at producere. Til indendørs brug anbefaler vi at anvende plastindsatse.

Flere af vores kunder har udtrykt ønske om at vi fik udviklet en krukke, som kan bruges mange steder rent farvemæssigt, og samtidigt havde de traditionelle krukkeformer som vi har brugt i mange år. Dette har vi taget op, og kan nu præsentere vores nye modeller ”Friend”, som både vase og krukke i et nyt og trendy design. Høj kvalitet, miljøvenligt produceret og i letvægt.

Letvægtskrukker |  Krukker med indsats | Selvvandingskrukker

grå og sort letvægts krukker

Fiberstone krukker

Fiberstone med sort eller grå mat glat overflade, som er stærk og holdbar. Miljøvenligt produceret. Fiberstone giver et moderne look i kontoret, terrassen eller foran hoveddør/indgangsparti.

Til indendørs brug anbefales plastindsats, ved udendørs brug anbefales hul i bunden, krukkefødder og godt dræn med eksempelvis leca. På fiberstone gives ikke frostgaranti.

Fiberstone findes også i glossy version oftes som bestillingsvare, men vi har forskellige i hvid glossy på lager. Glossy er elegant, minimalistisk og med glat overflade, traditionelle og stilrene former. Nem at anvende i kontorer og anden indretning, ved brug indendørs anbefales brug af plastindsats. Glossy findes både som vindues og gulv krukker, spørg for muligheder.

Nordisk design | Organiske former

Lechuza skjulere og krukker

LECHUZA-krukker fremstilles af vejrbestandigt og holdbart kvalitetsplast. Men det er ikke kun kvaliteten, der overbeviser – LECHUZA-krukkernes funktion er lige så afgørende. LECHUZA har et bredt sortiment til indendørs brug, men også en bred palette af produkter til haven og terrassen.

De udtagelige krukkeindsatser i mange LECHUZA-krukker gør udskiftning af planterne til en leg.
LECHUZA-krukker produceres og lakeres på LECHUZA’s miljøcertificerede fabrik i sydtyske Dietenhofen efter de højeste  produktionsstandarder.

Letvægtskrukker | Plastpotter | Selvvandingspotter | Altankasser | Udendørs krukker

selvvandings krukker, letvægts krukker

Ildsted, vandfald, plantekasse i træ

Adezz produkter

Adezz produktsortiment spænder vidt, og har alt fra glasfiber krukker til stålpotter. Adezz glasfiber materialet er lavet af stærk komposit, og kan fås i standard RAL 7021 (mørk antrazit) og RAL 9010 (hvid) Stålkummerne er lavet i 2MM stålplader og er ikke behandlet yderligere. Det er muligt at bestille hjul til disse kummer, hvis dette ønskes.

Glasfiber krukker |Trækummer | Udendørs pejse | Vandkunst

Livingreen Design produkter

LIVINGREEN DESIGN kummerne er lavet af et meget holdbart glasfibermateriale som er UV bestandigt. Trendy farver og former vil give dig et moderne look i indretningen af kontorer og andre områder. Som en ekstra mulighed, kan de leveres med en forhøjet bund, samt med et evt. selvvandingssystem. Vi anbefaler at bruge plastindsatse til disse kummer, som en ekstra forsikring.

Special krukker | Store krukker | Special design

farverige krukker, ying og yang krukker

Krukkekatalog

Hvis du er på jagt efter inspiration, så tag et kig i vores krukkekatalog

Plantinum

Plantinum producere High-End plantekummer, hvad angår kvalitet og finish. Alle krukkerne er håndlavede, med specielle overflader af ex. bladguld og lava. Helt specielle farver som ikke findes i andre serier. Plantinum har opdelt der produkter i 2 serier Natural og Colourful, begge serier kan se på vores katalogside, hvis du vil se hele sortimentet.
Vi anbefaler at der bruges plastindsatse til disse kummer, som en ekstra forsikring.

Kunststof krukker | Natur krukker

høje slanke krukker, guld krukke, lilla krukke

rustfri stålpotter, alupotter

Stålpotter

Vores stålkummer leveres altid med vandtæt indvendig kumme eller tætning som sikrer at kummerne ikke gennemtæres med tiden.. Kan leveres både som rustfri kumme og som RAL lakeret kumme. De fleste af modellerne kan leveres med skjulte hjul. Vi anbefaler at kummerne kun anvendes indendørs. Alle Stainless stell produkter findes i mange andre mål og farver, kontakt os venligst for evt. yderligere information.

Stålpotter | Potter med hjul | Rustfri stålpotter

Vondom krukker

Vondom designer deres kvalitets produkter med udgangspunkt i den naturlige skønhed. Vondom er et kvalitets produkt med særlig vægt på design og kvalitet. Vondom er særdeles kendt for deres lys krukker i mange størrelser.

Kunststof potter | Lyspotter

potter med lys, lys krukker

Højglans krukker, krukker med indsats

Fiberdesign krukker

Alle krukkerne i Fiberdesign serien er til indendørs. Enkelt af de større modeller har plastindsats med håndtag som standard. Fiberdesign serien indenholder produkterne:
Suez som er en høj slank krukker i to størrelser, begge modeller har integreret hjulsæt.
Panama som er en kvadratisk kumme i 3 størrelser.
Dominica som er en aflang kumme model, 4 størrelser og alle med integreret hjulsæt.

Fiberdesign serien kan som standard leveres i 3 farver, blank sort og hvid, samt en mat sort.

Krukker med hjul | Krukke med indsats | Aflange kummer | Højglans krukker

Anette Slot Hansen,

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende krukker eller vores andre produkter!

Så kontakt mig gerne for mere information

Anette Slot Hansen