Stort udvalg af Lechuza krukker

– og meget mere

Lechuza krukker til indendørs og udendørs brug

Se alle de lækre havekrukker fra Lechuza herunder. Mange af krukkerne leveres med selvvandingssystem, vandrør og plastindsats som standard.

Dansk Lechuza forhandler. Vi har altid et bredt og stort sortiment på lager.

Levering af Lechuza standard krukke sortiment inden for få dage.

Tysk kvalitet når det er bedst

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er meget begejstret for vores tyske leverandør, Lechuza. Vi har været officielt Lechuza forhandler i mange år, og vi har mulighed for at skaffe jer de bedste priser på nogen af markedets bedste produkter.

Lechuza krukker, Asplenium,

Kvalitets krukker

Lechuza er desuden et bæredygtigt valg af krukker. Det er produceret i Tyskland, i topkvalitet som giver en lang levetid, krukkerne kan genanvendes efter endt levetid, og så har de strenge miljøkrav de internt skal leve op til i produktionen.

Lechuza er uden tvivl tysk kvalitet, når det er bedst.

Lechuza krukke med hjulsæt, Spathiphyllum,

Hvad gør Lechuza så specielt?

Lechuza er ikke gået på kompromis med noget, og det er helt tydeligt i både kvaliteten, designet og produktionen. Der er især fire områder, hvor Lechuza skiller sig ud og som gør det helt specielt:

Hvad gør Lechuza så specielt?

Lechuza er ikke gået på kompromis med noget, og det er helt tydeligt i både kvaliteten, designet og produktionen. Der er især fire områder, hvor Lechuza skiller sig ud og som gør det helt specielt:

  1. Intelligent selvvandingssystem

Lechuza er selvvandingskrukker, når det er bedst. Deres intelligente selvvandingssystem er i absolut topkvalitet, og så er det gennemtestet ned til mindste detalje for optimale planteforhold.

Det er i princippet alle planter, som passer til Lechuzas selvvandingskrukker, og der følger en grundig guide med til installering af vandingssystemet.

  1. Højeste kvalitet

Alle Lechuza produkter er produceret i topkvalitet efter de altid gældende lovkrav og kun med brug af kvalitetsmaterialer. Det giver en lang levetid uden det bliver synligt på krukken.

  1. Prisvindende design

Lechuza har vundet et hav af priser for sit design. Både for deres standard, klassiske og tidløse krukker, men også deres innovative designs. Lechuza ved, hvordan man producerer krukker.

  1. Produceret bæredygtigt i Tyskland

Lechuza bliver produceret i Tyskland på en bæredygtig, miljøvenlig og ansvarlig måde. Alle Lechuza produkter kan desuden genanvendes efter endt levetid.

Et bred palette af farvemuligheder

Alle krukker fra Lechuza fås desuden også i et stort spænd af farvemuligheder. Så der er uden tvivl noget til enhver smag. Lechuza krukker er dog også utrolig smukke i almindelig hvid, sort og antracit.

Vi kan også hjælpe dig med et bredt sortiment af Displayløsninger.

Anette Slot Hansen,

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende krukker eller vores andre produkter!

Så kontakt mig gerne for mere information

Anette Slot Hansen