Eksklusive nyheder fra Platinum

Smukt, unikt, kreativt, ekseptionelt og imponerende. Der er mange tillægsord, der kan beskrive de nye produkterne fra serierne ”Colourful” and ”Natural” fra Platinum. Men ord kan ikke beskrive serierne ligeså godt som billeder!

Hvis du leder efter noget ekstraordinært, som skiller sig ud, så har du fundet svaret. Platinum har lavet nye produkter til deres trendy serier kaldet ”Colourful” og ”Natural”. De har haft fokus på at skabe noget i højeste kvalitet og unikt, og så der er noget til alle, selv de kræsne. Løsningerne varierer fra smukke og kreative plantevægge til ekstraordinære og imponerende krukker.

Farverige muligheder

I Colourful-serien er alle produkter vandtætte, frostsikre og lakken er UV sikker. Derudover kan der også påsættes ”usynlige” hul til hovedparten af produkterne. Colourful produkterne er lavet med fokus på bæredygtighed. Derfor kan alle produkterne trackes tilbage til deres udgangspunkt, hvor de alle er blevet lavet af bæredygtigt råmateriale. Alle kasserede produkter bliver desuden genbrugt.

Alle produkter fra Colourful kan, udover de 10 standard RAL farver, leveres i lige den farve, du ønsker. Alle farver er baseret på vandlak og du kan vælge mellem forskellige ”finishes” i struktur, høj glans og mat.

Naturlige elementer

”Natural”-serien er lavet med øje for detaljer, funktionalitet, kvalitet og kreativitet. Serien har et stort udvalg af vaser, krukker, skåle og piedestaler og er lavet i et stort udvalg af ”silverleaf”, bark, træ, kokosnød, metal, sand, skaller og meget mere. Det skaber i sandhed et unikt og eksklusivt udseende.

Det er lavet af specialuddannede personale, som bruger specielle teknikker for at sikre, at kvaliteten er i topklasse.

Du finder alle vores kataloger her: 

Primus Angle Wall Planter
Multivorm Round Wall Planter
Promo Wall Planter
Multivorm Square Wall Planter
Mindoro Round Bowl in Polished Brass and Raw Cracked Shell
Alabat Oval in Raw Cracked Shell / Stainless Steel
Lubang Vase in Brushed Dark Brass

Medarbejder Growdesign, Anette Slot Hansen,

Vil du høre mere om disse! – så kontakt mig gerne

person

Anette Slot Hansen

– eller besøg vores webshop