STORT UDVALG I EKSKLUSIVE EXTERIØR PRODUKTER KONTAKT OS STORT UDVALG I EKSKLUSIVE INDRETNINGS PRODUKTER KONTAKT OS EKSKLUSIVE SKIFFER PRODUKTER TIL INDRETNING INDENDØRS KONTAKT OS

Growdesign forhandler et bredt sortiment af dekorations artikler.

Vi har et stort udvalg i b.la. dekorations frugter. Disse dekorations frugter er et sandt kunstværk som fanger øjet. Bland farver, modeller og størrelserne, og du tilføre noget helt unikt til din indretning.

Fruit & More samlingen er lavet af glasfiber og knuste sten, og kan bruges både udendørs og indendørs.

De helt store modeller er velegnet til indgangspartier eller gulvet i kantinen. De mindre modeller kan kombineres smukt på reolerne.

Vi har også et bredt sortiment af håndlavet produkter i skiffer. For farver, størrelser og modeller se i vores webshop.

EKSKLUSIVE SKIFFER PRODUKTER

Håndlavet skiffer produkter til indendørs og udendørs brug. I skiffer sortimentet er der b.la. små og store vandspil, samt store og små krukker.

HÅNDLAVEDE FUGLEHUS

Håndlavet fuglehuse i forskellige størrelser. Vejrbestandige så de kan hænge ude hele året, men kan også anvendes til den trendy indretning indendørs.

BIOETHANOL LAMPER  

Stort udvalg i  hyggelige lamper til Bioethanol.

RÅ TAPAS FADE

Lækre Tapas fade i råt look. Disse håndlavede og rustikker Tapas fade kan leveres i en aflange og runde modeller. Kan også anvendes som skærebrætter.

LIVEPICTURE

Plantevæg
En fantastisk måde at skabe små grønne oase på. LivePicture plantevægge kræver ingen elektricitet, ingen tilslutning til vand eller afløb.

Indbygget vandtank, som kan holder op til 6 uger. Nem udskiftning af plantekassette.

Hvis du ønsker priser eller mere information omkring vore dekorations produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Menu