Bæredygtige krukker

Bæredygtige krukker, Toscana, genbrugsplast, Planter,

Toscana – Lavet af 95% genbrugsplast

Vi har fået en ny serie fra det populære portugiske mærke Artevasi.

Toscana hedder serien, og den er produceret af 95% genbrugt materiale i Portugal, med fokus på at minimere ethvert ressourcespild. I denne Toscana serie er der tænkt bæredygtigt fra start til slut.

Eco Friendly icon,
Potte med dræn, udendørs krukke,

Krukke til indendørs og udendørs brug

Toscana kan både bruges indenfor og udenfor. Der er et dræn hul i bunden til, hvis den bruges udenfor.

 

Derudover er krukken også lavet i et tidløst design med helt traditionelle former, men stadig med masser af karakter. Toscana er sågar nem at flytte takket være et ergonomisk greb.

Toscana krukken farver og størrelser

Derudover er krukken også lavet i et tidløst design med helt traditionelle former, men stadig med masser af karakter. Toscana er sågar nem at flytte takket være et ergonomisk greb.

Ø 40 cm x H 38,2 cm
Ø 50 cm x H 47,7 cm

Toscana-terracotta,

Terracotta

Toscana-taupe,

Taupe

Toscana-grey-light,

Grey Light

Toscana-antracit,

Antracit

Krukker, planter,

Artevasi: Portugisk leverandør med en rig historie

Toscana kommer fra vores meget populære leverandør Artevasi, som er fra Portugal, hvor de også producerer størstedelen af deres krukker.

Artevasi har i deres produktion et ”Zero Waste” princip. Det betyder, at 100% af affaldet i produktionen bliver genanvendt og optimeret til at lave nye produkter. Deres indpakning er også væsentligt reduceret for ikke at bruge unødvendig plastik og indpakning.

Alle Artevasi krukker er desuden genanvendelige, selvom det sjældent er nødvendigt, fordi det er høj resistente krukker, som nærmest er umulig at ødelægge, og derfor har mange års levetid.

Artevasi er bygget på et familieforetagende, som strækker sig over 160 år og 4 generationer. Der er altså styr på håndværket.

Medarbejder Growdesign, Anette Slot Hansen,

Vil du høre mere om disse! – så kontakt mig gerne

person

Anette Slot Hansen

– eller besøg vores webshop